blank
blank

   

blankblank
blank
 

1.7.2015 lähtien olemme Attendo Työterveyspalvelut

 

Työterveyspalvelu Työkympin työterveyspalvelutoiminnot kilpailutettiin alkuvuodesta 2015, jonka perusteella Attendo Työterveyspalvelut Oy on voittanut kilpailutuksen.

Kilpailutuksen järjesti vetovastuussa toimiva Loimaan kaupunki Työkympin sopimuskuntien puolesta ja kilpailutusperusteena oli edullisin hinta. Loimaan kaupunginhallitus päätti asiasta 30.3.2015 kokouksessaan.

Attendo tuo mukanaan suuren organisaation osaamisen, laatujärjestelmän ja varmuutta palveluiden saatavuuteen. Palveluntuottajan vaihtuminen ei tuo
käytännön muutoksia asiakkaille ja Työkympin nykyinen henkilöstö siirtyy Attendolle. Palveluntuottaja vaihtuu 1.7.2015 ja sopimuskausi jatkuu ainakin kesään 2017 asti.

Attendo on ylpeä päästessään jatkamaan Työkympin korkeatasoista työterveyshuoltoa ja on kiinnostunut tarjoamaan palveluita vielä kattavammin alueen yrityksille ja yhteisöille toivoen nyt alueelle syntyvän kumppanuuden olevan toimivan ja pitkäaikaisen. 

Uudistuksesta tiedotetaan kattavammin kevään 2015 aikana nykyisille ja tuleville asiakkaille.

 Työkympin sopimuskuntien välistä yhteistyösopimusta uudistettiin vuoden 2014 aikana ja Liedon kunta sen lopputuloksena vetäytyi yhteistyöstä. Työkympin Liedon toimipiste suljettiin 31.12.2014. Palvelemme jatkossa mielihyvin nykyisiä ja uusia asiakkaitamme Loimaan ja Pöytyän Riihikosken toimipisteissä.

 

Sähköinen resepti Työkympissä!
Voimme iloisena uudistuksena ilmoittaa, että olemme ottaneet eReseptin käyttöön kaikissa toimipisteissämme huhtikuussa 2013.  eResepti Työkympissä


Työterveyspalvelu Työkymppi tarjoaa työterveys- ja työhyvinvointipalveluja  Auran, Kosken Tl, Loimaan, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kuntien alueella ja lähipiirissä toimiville työpaikoille. Työkymppi huolehtii lähes 10 000 henkilön työhyvinvoinnista.


Työkympin toimipisteissä Loimaalla ja Pöytyän Riihikoskella
työskentelee yli 20 työterveyden ammattilaista. Asiakkaat voivat halutessaan asioida lähinnä olevassa toimipisteessä.


Ota yhteyttä!
Palvelupäällikkö Anne Kokkala p. 050 5999 531 tai anne.kokkala@attendo.fi vastaa mielellään Työkympin toimintaa koskeviin kysymyksiin. 

Lähetä palautetta, olemme aina kiinnostuneita kehittämään palveluamme!


blank
blank

© 2007-2013 Loimaan kaupunki - Työkymppi/Trival Oy

blank